Vyhlášení výběrového řízení – Stáž v Národním konventu o Evropské unii

Odbor komunikace o evropských záležitostech Úřadu vlády vyhlašuje výběrové řízení na stáž v Národním konventu o Evropské unii. Jste student/ka vysoké školy a zajímá vás problematika Evropské unie? Chcete získat zkušenosti s organizací odborných akcí? Chcete porovnat své studijní vědomosti s reálnou praxí? Tak možná právě pro vás je tu stáž v Národním konventu o EU, která bude probíhat v období březen 2022 až září 2022.

Jaká bude náplň stáže?

V rámci stáže budete pomáhat s každodenním chodem Národního konventu o EU, především však s přípravou kulatých stolů, konajících se jednou měsíčně, které jsou zaměřené na různé aspekty evropské integrace a kterých se účastní zajímaví hosté z řad odborné veřejnosti (například zástupci Evropského parlamentu, Parlamentu ČR, neziskových organizací a zástupci akademické sféry). Dále nabízíme možnost sepsání článku s evropskou tématikou dle vlastního výběru na portál Euroskop.cz či pomoc s tvorbou fotodokumentace a grafik z již zmíněných kulatých stolů. Při všech aktivitách oceníme vaši kreativitu a nápady.

Časový rozsah stáže se odvíjí od četnosti pořádaných akcí, avšak vše záleží na domluvě a časových možnostech studenta (především je důležité se účastnit přípravy a organizace kulatých stolů). Stáž je neplacená. Po absolvování stáže stážista/ka obdrží potvrzení o absolvování včetně hodnocení.

Mám zájem, co dál?

Pokud Vás nabídka stáže zaujala, neváhejte se přihlásit. Pošlete nám svůj životopis a krátký motivační dopis do 6. 2. 2022 na e-mailovou adresu bartakova.kristyna@vlada.cz. 

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality